U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Verslag verenigingsjaar 2013 van wielervereniging “Sporting Oekel”

 

 

De Algemene Leden Vergadering van 2013 vond plaats op 28 januari.

Op deze vergadering zijn Wim en Anton herkozen als bestuurslid door de leden.

 

 

Het wegseizoen begon in 2013 op 10 maart met de voorjaartocht. De BWF openingskoers stond op de kalender op 24 maart maar moest vanwege sneeuwval uitgesteld worden. De wedstrijd is alsnog op 14 april op het Kruispad verreden, helaas met een flinke valpartij in de 2e bocht van die dag.

 

 

Op Hemelvaartsdag is traditioneel de Ardennentocht verreden. Nogmaals dank aan Kees en Ria voor de geweldige organisatie! De Scherpenheuveltocht op 2de Pinksterdag is in het water gevallen. Er viel heel wat uit de hemel en de opkomst was met 5 man, waarvan 1 gastrijdster, bar en boos te noemen. Voor het eerst is dit jaar een Familiefietstocht georganiseerd ter vervanging van de Avondfietsvierdaagse. De reacties van de deelnemers waren ontzettend positief. De Dikke Banden Ploegentijdrit heeft helaas niet gebracht wat ervan verwacht werd, de deelname was minimaal. Toch is het nog gelukt om €250,- te kunnen doneren aan Stichting KiKa t.b.v. het Prinses Maxima ziekenhuis.

 

 

Gedurende het zomerseizoen zijn een aantal leden van onze vereniging actief geweest tijdens de BWF-wedstrijden en hebben daarbij mooie resultaten weten te behalen. In het BWF-eindklassement bij de amateurs heeft Anton Graumans de 43ste plaats behaald, John Haast de 2de plaats en Johan Pemen houd de 1ste plaats bezet. In de categorie 50+ zien we Theo van de Velde op de 38ste plaats, Ad Hereijgers op de 36ste plaats, Alfons van Geel op de 12de plaats en Rene Haast op de 7de plaats. Ook in de categorie 50- hebben we een mooi tweetal rijden: Niels Buijs is geëindigd als 17de en Leroy Peemen als 9de. De BWF zomercompetitie is door Johan Pemen op zijn naam geschreven. Op 4 augustus werd in Ledegem België het WK voor amateurs verreden en ook daar heeft Johan van zich laten horen met een 10de plaats. 5 oktober was het de beurt aan Jeroen Haast die op de finaledag van de Rabo Dikke Banden Race te Breda de 1ste plaats wist te behalen. De Veldtoertocht, georganiseerd in samenwerking met fietsclub van Boxel, vond plaats op 17 november met een deelnemersaantal van 1448.

 

Op de commissie “Lief en Leed” is ook dit jaar een aantal keren een beroep gedaan. Zo was er bijvoorbeeld het gebroken sleutelbeen van John Haast, is diezelfde John Haast vader geworden en hebben we helaas afscheid moeten nemen van Hennie Roks. De commissie vermoed dat er ook een huwelijk heeft plaatsgevonden, maar daar dit is niet gemeld hebben wij ook geen reactie kunnen geven.

 

 

Ook afgelopen jaar is er weer regelmatig een beroep gedaan op onze leden om zich als vrijwilliger in te zetten tijdens onze evenementen. De reacties op deze oproepen lijken minder te worden, waardoor het moeilijker is om de planning rond te krijgen. Desondanks is het toch weer gelukt om onze evenementen te organiseren, waarvoor grote dank uitgesproken dient te worden naar diegene die daaraan hebben bijgedragen!

      

 

 

 

 

Rijsbergen, 27 januari 2014

Sponsorfoto Majelle Stoffering & InterieurSponsorfoto Majelle Stoffering & Interieur

Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel

Sponsorfoto Blue Circle PayrollingSponsorfoto Blue Circle Payrolling

Inhoud

Privacybeleid WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL     

Wielervereniging SPORTING OEKEL ("WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL", "wij", "ons" of "onze") doet er alles aan om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Alvorens gebruik te maken van onze websites www.SPORTINGOEKEL.NL en www.facebook.com/sportingoekel  (hierna te noemen Website) raden wij je aan onderstaand privacy beleid aandachtig door te nemen. Wij kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen, maar als wij dit doen dan vermelden wij dit op onze Website.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Ons uitgangspunt is dat wij alleen de persoonsgegevens verzamelen die nodig zijn om onze diensten te leveren. Om een lidmaatschap af te sluiten deel je je volledige naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer, emailadres en IBAN met de WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL.

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie of telefonisch contact worden uiteraard ook door ons verwerkt maar enkel voor de doeleinden waarvoor deze zijn verkregen, zoals hieronder nader omschreven.

 

Waarom hebben wij persoonsgegevens nodig?  

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:    

- Het afsluiten van een lidmaatschap via onze Website                                                                                   

- Inschrijven voor evenementen via onze Website of via een geïntegreerd WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL inschrijfformulier op de site van een bij WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL aangesloten organisatie                                                                                                                                          

- Correspondentie per mail over activiteiten op WWW.SPORTINGOEKEL.NL die aansluiten bij jouw voorkeuren                                                                                                                                                                 

- Het verwerken en publiceren van je review op onze Website                                                                       

- het verzenden van onze nieuwsbrief                                                                                                                   

- Je te bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren                                          

-Je te informeren over wijzigingen van onze diensten                                                                                            

- Het verbeteren van ons aanbod van diensten en de afstemming daarvan op jouw voorkeuren           

- Afhandelen van klachten of het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van audits en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 

Hoe lang bewaren wij gegevens?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

 

Met wie delen wij persoonsgegevens?          

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden verkopen. Indien wij gegevens aan derden verstrekken dan doen wij dit alleen omdat dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Een voorbeeld van wanneer wij gegevens delen is met de gemeente bij het inzetten van verkeersregelaars.

 

Beveiliging

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com .

 

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kan via mail naar sportingoekel@gmail.com .

Heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking stuur dan een gespecificeerd verzoek naar sportingoekel@gmail.com . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL zal zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen vier weken op jouw verzoek reageren.

 

Verschillende media uitingen

Verschillende media uitingen kunnen zijn: pint media (flyers, posters enz.), social media (Facebook, Twitter enz.) en andere communicatiemiddelen (o.a. website). Wij willen u vragen akkoord te gaan met het maken van foto’s en video’s waarbij wij gebruik van kunnen maken voor verschillende uitingen onder de naam WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL. Indien u niet akkoord gaat zien wij graag een reactie tegemoet.

 

Vragen?

Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via een van de onderstaande kanalen:

E-MAIL: sportingoekel@gmail.com 

Bedrijfsadres: Moeskes15, 4871 AE Etten-Leur

 

Dit privacybeleid is opgesteld in mei 2018.

Kerstcross 09-12-2018