U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afgelopen 2e Kerstdag stond na vele jaren van afwezigheid de Kerstcross van wielervereniging Sporting Oekel weer op het programma. Dit mooie evenement was voorheen één van de speerpunten van de vereniging met een mooi deelnemersveld en een groot aantal toeschouwers. En het is weer gelukt, het is een geweldige dag geworden! Het parkoers waar de renners over moesten was fantastisch. Vanaf de startstreep door weilanden, een maïsveld, heuvels, over een aangelegde brug over de beek, een door ons gecreëerde heuvel om af te sprinten naar de finish in de manege van Stal “de Krochten”. De deelnemers en het publiek vonden het geweldig. Een greep uit de reacties die ons bereikt hebben via mail en Facebook: --Mijn collega heeft meegereden met jullie Kerstcross. Geweldige organisatie !!!

-Dikke proficiat met uw organisatie ! R E S P E C T !!!!

-Complimenten voor de organisatie, erg leuk!

-W.B.V.C.: Leuke ambiance bij Sporting Oekel. Finish in de manege. De organisatie heeft het allemaal goed voor elkaar.

Uiteindelijk stonden er 112 renners aan de start, verdeeld over de diverse categorieën. Dit brengt ons de volgende uitslagen:

5-6 jaar: plaats 1: Lotte van Merrienboer, plaats 2: Sam van Hoeck, plaats 3: Lente Raats

7 jaar: plaats 1: Matse Leys, plaats 2: Toon de Peuter, plaats 3: Lars Jochems

8 jaar: plaats 1: Merel Raats, plaats 2: Lennert Meeusen, plaats 3: Ferre Jacobs

9-10 jaar: plaats 1: Jelle Wouters, plaats 2: Niels Uijtdewilligen, plaats 3: Luca van der Veken

11-12 jaar: plaats 1: Andries Grootjans, plaats 2: Lucas Janssen, plaats 3: Ruben Meeusen

13-14 jaar: plaats 1: Rick Meeusen, plaats 2: Tieme Herrygers, plaats 3: Xander van Dijk

15-16 jaar: plaats 1: Geert Verheijen, plaats 2: Martijn Rakers, plaats 3: Kevin Haest

Dames: plaats 1: Marije van Dun

50+:  plaats 1: Henny Roelen, plaats 2: Ad Bernaerts, plaats 3: Ton Daamen

40+: plaats 1: Jan van den Nobelen, plaats 2: Hubert Kockaerts, plaats 3: Andy van Loon

17+: plaats 1: Jan Geerts, plaats 2: Rob van Muysenberg, plaats 3: Jense Brosens

In de categorie Dames is alleen de eerste plaats bezet. Helaas meldde zich maar 1 dame aan de start en is besloten om deze dame met de categorie 50+ mee te laten rijden. En ze heeft zich kranig geweerd tegen de heren, petje af voor deze dappere dame!

De foto’s van deze dag vertellen een verhaal vol spanning, strijd en inzet. U vindt ze samen met de volledige uitslag vindt u op onze site, sportingoekel.nl of op onze facebookpagina.

Wij, wielervereniging Sporting Oekel, willen graag onze dank uitspreken naar de deelnemers, het publiek, de sponsoren, de eigenaren van de grond waarover ons parkoers liep en voor de parkeergelegenheid, maar vooral onze vrijwilligers(leden en niet-leden)! Zonder de inzet van al deze partijen was het niet mogelijk geweest om dit prachtige evenement succesvol te organiseren.

De Kerstcross is terug, noteer alvast in uw nieuwe agenda van 2016:

2e KERSTDAG 2016 KERSTCROSS BIJ WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL!

 

Voor de foto's klik op de volgende link of kopieer deze in de adresbalk:

https://www.flickr.com/photos/135085891@N07/albums/72157662732745991/with/23904088902/

Sponsorfoto Majelle Stoffering & InterieurSponsorfoto Majelle Stoffering & Interieur

Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel

Sponsorfoto Blue Circle PayrollingSponsorfoto Blue Circle Payrolling

Inhoud

Privacybeleid WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL     

Wielervereniging SPORTING OEKEL ("WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL", "wij", "ons" of "onze") doet er alles aan om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Alvorens gebruik te maken van onze websites www.SPORTINGOEKEL.NL en www.facebook.com/sportingoekel  (hierna te noemen Website) raden wij je aan onderstaand privacy beleid aandachtig door te nemen. Wij kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen, maar als wij dit doen dan vermelden wij dit op onze Website.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Ons uitgangspunt is dat wij alleen de persoonsgegevens verzamelen die nodig zijn om onze diensten te leveren. Om een lidmaatschap af te sluiten deel je je volledige naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer, emailadres en IBAN met de WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL.

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie of telefonisch contact worden uiteraard ook door ons verwerkt maar enkel voor de doeleinden waarvoor deze zijn verkregen, zoals hieronder nader omschreven.

 

Waarom hebben wij persoonsgegevens nodig?  

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:    

- Het afsluiten van een lidmaatschap via onze Website                                                                                   

- Inschrijven voor evenementen via onze Website of via een geïntegreerd WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL inschrijfformulier op de site van een bij WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL aangesloten organisatie                                                                                                                                          

- Correspondentie per mail over activiteiten op WWW.SPORTINGOEKEL.NL die aansluiten bij jouw voorkeuren                                                                                                                                                                 

- Het verwerken en publiceren van je review op onze Website                                                                       

- het verzenden van onze nieuwsbrief                                                                                                                   

- Je te bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren                                          

-Je te informeren over wijzigingen van onze diensten                                                                                            

- Het verbeteren van ons aanbod van diensten en de afstemming daarvan op jouw voorkeuren           

- Afhandelen van klachten of het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van audits en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 

Hoe lang bewaren wij gegevens?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

 

Met wie delen wij persoonsgegevens?          

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden verkopen. Indien wij gegevens aan derden verstrekken dan doen wij dit alleen omdat dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Een voorbeeld van wanneer wij gegevens delen is met de gemeente bij het inzetten van verkeersregelaars.

 

Beveiliging

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com .

 

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kan via mail naar sportingoekel@gmail.com .

Heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking stuur dan een gespecificeerd verzoek naar sportingoekel@gmail.com . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL zal zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen vier weken op jouw verzoek reageren.

 

Verschillende media uitingen

Verschillende media uitingen kunnen zijn: pint media (flyers, posters enz.), social media (Facebook, Twitter enz.) en andere communicatiemiddelen (o.a. website). Wij willen u vragen akkoord te gaan met het maken van foto’s en video’s waarbij wij gebruik van kunnen maken voor verschillende uitingen onder de naam WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL. Indien u niet akkoord gaat zien wij graag een reactie tegemoet.

 

Vragen?

Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via een van de onderstaande kanalen:

E-MAIL: sportingoekel@gmail.com 

Bedrijfsadres: Moeskes15, 4871 AE Etten-Leur

 

Dit privacybeleid is opgesteld in mei 2018.

Kerstcross 09-12-2018