U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Zondag 03 april 2016: De Hel van Oekel

Op de eerste zondag van april is het eindelijk zover: het wedstrijdseizoen van de Brabantse WielerFederatie gaat van start.

De renners zijn er klaar voor en staan te trappelen van ongeduld. Geven de trainingswedstrijden van de afgelopen weken weer zijn voorbereiding tot in de puntjes heeft verzorgd? Of zijn er renners die (nog) niet alles hebben laten zien?De komende periode zal het leren en wie weet kan de uiteindelijke winnaar van het klassement straks zeggen: “Het begon op 3 april in Rijsbergen!”.

Het programma van 03 april ziet er als volgt uit: op het welbekende parkoers dat loopt van het Kruispad-Overasebaan-Kaarschotsestraat en Lange Dreef zal gestreden worden om de eerste wedstrijdoverwinning van 2016.  

De koers zal worden verreden in 3 categorieën:

  • Categorie 50+ : starttijd 10.30 uur voor een afstand van 50 kilometer
  • Categorie 50-  : starttijd 12.00 uur voor een afstand van 50 kilometer
  • Categorie Amateurs : starttijd 13.30 uur voor een afstand van 60 kilometer

De wedstrijd valt onder auspiciën van de B.W.F. maar staat tevens open voor iedereen vanaf 16 jaar die in wedstrijdverband wil koersen. Zie www.brabantsewielerfederatie.nl voor de voorwaarden/reglementen.

Voor uw veiligheid en die van de renners en andere weggebruikers stelt de organisatie het op prijs om de volgende regels na te leven tussen 10:00 en 17:00 uur:

▪               Mocht u van of naar uw woning willen rijden, ga dan altijd in de rijrichting van de renners mee en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

▪               Dit geldt ook voor mensen (familie, kennissen) die bij u op bezoek komen. Stel hun (als het kan) vooraf in kennis.

▪               Huisdieren graag binnen of goed aangelijnd.

▪               Kinderen spelen graag buiten en zien vaak geen gevaar. Houd ze a.u.b. in de gaten.

▪               Geen auto’s, aanhangers of andere voertuigen parkeren op het parkoers a.u.b.

 

Wij, wielervereniging Sporting Oekel, kijken weer uit naar een prachtige wedstrijddag op zondag 3 april. Kom je met ons genieten van de renners en de spanning van de wedstrijd? Dan zien we je graag op het Kruispad te Rijsbergen! Kijk voor de foto’s en een kort verslag van 2015 eens op onze site, www.sportingoekel.nl . Wil je meer informatie over onze vereniging?                                                                      Neem dan contact op met het secretariaat: sportingoekel@gmail.com.                                                                                                                Volg ons op facebook, https://www.facebook.com/wielervereniging.sportingoekel

 

Wielerseizoen 2016 van de Brabantse WielerFederatie start op 03 april in Rijsbergen.

Na de trainingskoersen op de Borchwerf in Roosendaal, op Weststad te Oosterhout, de Haansberg in Rijen, op den Inkel te Kruiningen en op het Moleneinde te Breda zijn de renners er klaar voor. Het is weer koers! Traditiegetrouw organiseert wielervereniging Sporting Oekel uit Rijsbergen de openingskoers voor de Brabantse WielerFederatie.

Op 3 april zal het wedstrijdseizoen worden geopend op het Kruispad te Rijsbergen waar de start- en finishlijn ter hoogte van café “Die Twee” ligt. 

Op het welbekende parkoers dat loopt van het Kruispad-Overasebaan-Kaarschotsestraat en Lange Dreef zal gestreden worden om de eerste wedstrijdoverwinning van 2016.  

De koers zal worden verreden in 3 categorieën:

  • Categorie 50+ : starttijd 10.30 uur voor een afstand van 50 kilometer
  • Categorie 50-  : starttijd 12.00 uur voor een afstand van 50 kilometer
  • Categorie Amateurs : starttijd 13.30 uur voor een afstand van 60 kilometer

De wedstrijd valt onder auspiciën van de B.W.F. maar staat tevens open voor iedereen vanaf 16 jaar die in wedstrijdverband wil koersen. Zie www.brabantsewielerfederatie.nl voor de voorwaarden/reglementen.

Na de ontzettend natte en koude editie van 2015 hopen we dat de weergoden de renners deze keer gunstiger gezind zullen zijn. Het was weer duidelijk waarom deze wedstrijd ook wel bekend staat als “de Hel van Oekel”! Zwaar terrein, de wind heeft vrij spel en alle renners staan weer op scherp. Ieder jaar worden we getrakteerd op een geweldige dag vol spanning en sensatie. Uiteraard hoopt de organisatie de BWF-kampioenen van 2015 aan de start te zien, te weten: Bram Sprangers (cat. 50-), Ad Valentijn (cat. 50+) en Kees van de Sande (Amateurs).

Wij, wielervereniging Sporting Oekel, kijken weer uit naar een prachtige wedstrijddag op zondag 3 april. Kom je met ons genieten van de renners en de spanning van de wedstrijd? Dan zien we je graag op het Kruispad te Rijsbergen! Kijk voor de foto’s en een kort verslag van 2015 eens op onze site, www.sportingoekel.nl . Wil je meer informatie over onze vereniging? Neem dan contact op met het secretariaat: sportingoekel@gmail.com.                                                 Volg ons op facebook, https://www.facebook.com/wielervereniging.sportingoekel

Sponsorfoto Majelle Stoffering & InterieurSponsorfoto Majelle Stoffering & Interieur

Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel

Sponsorfoto Blue Circle PayrollingSponsorfoto Blue Circle Payrolling

Inhoud

Privacybeleid WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL     

Wielervereniging SPORTING OEKEL ("WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL", "wij", "ons" of "onze") doet er alles aan om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Alvorens gebruik te maken van onze websites www.SPORTINGOEKEL.NL en www.facebook.com/sportingoekel  (hierna te noemen Website) raden wij je aan onderstaand privacy beleid aandachtig door te nemen. Wij kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen, maar als wij dit doen dan vermelden wij dit op onze Website.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Ons uitgangspunt is dat wij alleen de persoonsgegevens verzamelen die nodig zijn om onze diensten te leveren. Om een lidmaatschap af te sluiten deel je je volledige naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer, emailadres en IBAN met de WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL.

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie of telefonisch contact worden uiteraard ook door ons verwerkt maar enkel voor de doeleinden waarvoor deze zijn verkregen, zoals hieronder nader omschreven.

 

Waarom hebben wij persoonsgegevens nodig?  

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:    

- Het afsluiten van een lidmaatschap via onze Website                                                                                   

- Inschrijven voor evenementen via onze Website of via een geïntegreerd WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL inschrijfformulier op de site van een bij WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL aangesloten organisatie                                                                                                                                          

- Correspondentie per mail over activiteiten op WWW.SPORTINGOEKEL.NL die aansluiten bij jouw voorkeuren                                                                                                                                                                 

- Het verwerken en publiceren van je review op onze Website                                                                       

- het verzenden van onze nieuwsbrief                                                                                                                   

- Je te bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren                                          

-Je te informeren over wijzigingen van onze diensten                                                                                            

- Het verbeteren van ons aanbod van diensten en de afstemming daarvan op jouw voorkeuren           

- Afhandelen van klachten of het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van audits en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 

Hoe lang bewaren wij gegevens?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

 

Met wie delen wij persoonsgegevens?          

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden verkopen. Indien wij gegevens aan derden verstrekken dan doen wij dit alleen omdat dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Een voorbeeld van wanneer wij gegevens delen is met de gemeente bij het inzetten van verkeersregelaars.

 

Beveiliging

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com .

 

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kan via mail naar sportingoekel@gmail.com .

Heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking stuur dan een gespecificeerd verzoek naar sportingoekel@gmail.com . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL zal zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen vier weken op jouw verzoek reageren.

 

Verschillende media uitingen

Verschillende media uitingen kunnen zijn: pint media (flyers, posters enz.), social media (Facebook, Twitter enz.) en andere communicatiemiddelen (o.a. website). Wij willen u vragen akkoord te gaan met het maken van foto’s en video’s waarbij wij gebruik van kunnen maken voor verschillende uitingen onder de naam WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL. Indien u niet akkoord gaat zien wij graag een reactie tegemoet.

 

Vragen?

Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via een van de onderstaande kanalen:

E-MAIL: sportingoekel@gmail.com 

Bedrijfsadres: Moeskes15, 4871 AE Etten-Leur

 

Dit privacybeleid is opgesteld in mei 2018.

Kerstcross 09-12-2018