U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Komende zondag, 20 november, staat de VeldToerTocht van wielervereniging Sporting Oekel en fietsclub van Boxel weer bij iedereen op de kalender. Deze volledig uitgepijlde tocht start bij café Knooppunt in Galder waar je van 08.00 uur tot 10.00 uur kunt inschrijven. Je kunt kiezen uit 2 afstanden: 35 of 45 kilometer. Over de Galderse Heide ga je door het Mastbos via het Markdal naar Ulvenhout. Vanuit Ulvenhout brengt de route je via Strijbeek terug naar Galder. Onderweg wordt je de gelegenheid geboden om even te pauzeren en een warme bak koffie met een koek te nuttigen. Bij het eindpunt is er gelegenheid om je fiets schoon te spuiten. Binnen bij café Knooppunt staat een dampende kop soep om je te wachten waardoor je weer lekker opwarmt. En mocht je onverhoopt met stukken komen te staan, dan zorgen wij ervoor dat je indien mogelijk ter plekke geholpen wordt. Mocht dat niet mogelijk zijn brengen we je terug naar de start/finishplaats.

Bijzonder dit jaar is dat er voor de eerste keer een mini-toertocht is uitgezet voor deelnemertjes van 7-12 jaar. Zij kunnen gratis deelnemen na inschrijving bij café Knooppunt. Onder begeleiding vertrekken deze deelnemertjes om 10.00 uur en kunnen zich dan helemaal uitleven op de fiets.

Vanaf 14.00 uur wordt de VeldToerTocht afgesloten in café Knooppunt met live muziek van “Blue Thrill”

Wij kijken weer uit naar een mooie sportieve dag op zondag 20 november!

 

November: de maand van onze VeldToerTocht die wij samen met fietsclub “van Boxel” jaarlijks organiseren. Ook dit jaar gaan we er weer voor, 20 november is het zover!

Inschrijven kan van 08.00 uur tot 10.00 uur bij café Knooppunt te Galder, kosten €4,00 p.p. Er is keuze uit 2 afstanden: 35 en 45 kilometer. De route leidt je over de Galderse Heide, door het Mastbos, via het Markdal, Ulvenhout en Strijbeek weer terug in Galder waar een gratis heerlijk kopje snert op de deelnemers staat te wachten. Uiteraard is de hele route uitgepijld. Daarnaast kun je onderweg rekenen op een pauzeplaats waar genoten kan worden van een warme kop koffie met een koek. Mocht het gebeuren dat een deelnemer met stukken komt te staan zorgen we ervoor dat deze geholpen wordt door, indien mogelijk, de fiets te repareren of in elk geval terug te brengen naar het startpunt. Je fiets hoeft ook niet vies mee terug naar huis, er is een afspuitpost nabij de finish. Dit jaar is er ook aan de jeugdige deelnemers gedacht. Er is een mini-toertocht uitgezet voor deelnemertjes van 7-12 jaar. Zij kunnen zich gratis inschrijven voor 09.45 uur en vertrekken dan onder begeleiding om 10.00 uur om zich helemaal uit te leven tijdens de mini-toertocht. Vanaf 14.00 uur is er een after VeldToerTocht Party in café Knooppunt met live muziek van “Blue Thrill”.

Kortom: noteer 20 november in je agenda, deze VeldToerTocht wil je niet missen!

VeldToerTocht 20 november 2016VeldToerTocht 20 november 2016

Sponsorfoto Majelle Stoffering & InterieurSponsorfoto Majelle Stoffering & Interieur

Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel

Sponsorfoto Blue Circle PayrollingSponsorfoto Blue Circle Payrolling

Inhoud

Privacybeleid WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL     

Wielervereniging SPORTING OEKEL ("WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL", "wij", "ons" of "onze") doet er alles aan om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Alvorens gebruik te maken van onze websites www.SPORTINGOEKEL.NL en www.facebook.com/sportingoekel  (hierna te noemen Website) raden wij je aan onderstaand privacy beleid aandachtig door te nemen. Wij kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen, maar als wij dit doen dan vermelden wij dit op onze Website.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Ons uitgangspunt is dat wij alleen de persoonsgegevens verzamelen die nodig zijn om onze diensten te leveren. Om een lidmaatschap af te sluiten deel je je volledige naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer, emailadres en IBAN met de WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL.

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie of telefonisch contact worden uiteraard ook door ons verwerkt maar enkel voor de doeleinden waarvoor deze zijn verkregen, zoals hieronder nader omschreven.

 

Waarom hebben wij persoonsgegevens nodig?  

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:    

- Het afsluiten van een lidmaatschap via onze Website                                                                                   

- Inschrijven voor evenementen via onze Website of via een geïntegreerd WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL inschrijfformulier op de site van een bij WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL aangesloten organisatie                                                                                                                                          

- Correspondentie per mail over activiteiten op WWW.SPORTINGOEKEL.NL die aansluiten bij jouw voorkeuren                                                                                                                                                                 

- Het verwerken en publiceren van je review op onze Website                                                                       

- het verzenden van onze nieuwsbrief                                                                                                                   

- Je te bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren                                          

-Je te informeren over wijzigingen van onze diensten                                                                                            

- Het verbeteren van ons aanbod van diensten en de afstemming daarvan op jouw voorkeuren           

- Afhandelen van klachten of het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van audits en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 

Hoe lang bewaren wij gegevens?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

 

Met wie delen wij persoonsgegevens?          

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden verkopen. Indien wij gegevens aan derden verstrekken dan doen wij dit alleen omdat dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Een voorbeeld van wanneer wij gegevens delen is met de gemeente bij het inzetten van verkeersregelaars.

 

Beveiliging

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com .

 

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kan via mail naar sportingoekel@gmail.com .

Heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking stuur dan een gespecificeerd verzoek naar sportingoekel@gmail.com . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL zal zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen vier weken op jouw verzoek reageren.

 

Verschillende media uitingen

Verschillende media uitingen kunnen zijn: pint media (flyers, posters enz.), social media (Facebook, Twitter enz.) en andere communicatiemiddelen (o.a. website). Wij willen u vragen akkoord te gaan met het maken van foto’s en video’s waarbij wij gebruik van kunnen maken voor verschillende uitingen onder de naam WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL. Indien u niet akkoord gaat zien wij graag een reactie tegemoet.

 

Vragen?

Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via een van de onderstaande kanalen:

E-MAIL: sportingoekel@gmail.com 

Bedrijfsadres: Moeskes15, 4871 AE Etten-Leur

 

Dit privacybeleid is opgesteld in mei 2018.

Kerstcross 09-12-2018