U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Op zondag 03 april is onder zomerse weersomstandigheden de openingskoers van de Brabantse WielerFederatie verreden. Na de zeer natte editie van 2015, de uitgestelde editie van 2014 door sneeuwval waren wij als organisatie weer toe aan een zonnige wedstrijd. Gelukkig waren de weergoden ons dit jaar gunstig gezind, wat een prachtig koersweer. Weinig wind, een heerlijke temperatuur en een zonnetje wat wil een renner nog meer! Zoals vanouds had wielervereniging Sporting Oekel de eer om deze wedstrijd om voor de organisatie te zorgen. De start- en finish vlag hing bij café “Die Twee”,waar de renners ook konden inschrijven bij de dames van de Brabantse WielerFederatie. Deze dames willen we ook even in het zonnetje zetten, al tientallen jaren staan zij voor de renners klaar en dat is geweldig! En ze hadden het druk genoeg met de inschrijvingen: 53 deelnemers in de categorie 50+, 57 deelnemers in de categorie 50- en 44 deelnemers in de categorie Amateurs. De categorie 50+ telde de meeste lokale favorieten en maar liefst 4 leden van Sporting Oekel zijn in de top 10 geëindigd. Rene Haast op de tiende plaats, Alfons van Geel op de zevende plaats, Johan Peemen op de vierde plaats. John Haast mocht zelfs op het podium met een derde plaats. Tweede is Rinie van Zundert geworden achter een sterke John de Leeuw die de hoogste trede mocht beklimmen. In de categorie 50- werd ook stevig strijd geleverd en na vele aanvallen wisten uiteindelijk Frank Mertens (derde plaats), Michel van Bellen (tweede plaats) en Tom van de Peer (eerste plaats) weg te komen en te blijven. De categorie Amateurs had ook een nette bezetting met 44 deelnemers. Na vele speldenprikken wisten drie man weg te komen uit het peloton. Door hard te werken wisten zij ook weg te blijven en konden uiteindelijk met elkaar de strijd om de overwinning aangaan. De eindsprint gaf de volgende uitslag: Sil van der Ven als derde, Ruud Goorden als tweede en Jurgen Verbocht als eerste over de streep. Kortom, het was weer genieten zowel van het weer als van de wedstrijd! Wielervereniging Sporting Oekel bedankt alle deelnemers voor een mooie wedstrijd, er is dapper gestreden zonder ongelukken. Maar vooral willen wij alle vrijwilligers bedanken, zonder hen zou het niet mogelijk zijn om dit soort evenementen te organiseren! Wil je meer informatie over onze vereniging? Kijk dan eens op onze site: www.sportingoekel.nl of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Wielervereniging-Sporting-Oekel . Vragen? Mail naar het secretariaat: sportingoekel@gmail.com !   

Sponsorfoto Majelle Stoffering & InterieurSponsorfoto Majelle Stoffering & Interieur

Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel Sponsorfoto Tweewielerspecialist van Boxel

Sponsorfoto Blue Circle PayrollingSponsorfoto Blue Circle Payrolling

Inhoud

Privacybeleid WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL     

Wielervereniging SPORTING OEKEL ("WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL", "wij", "ons" of "onze") doet er alles aan om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Alvorens gebruik te maken van onze websites www.SPORTINGOEKEL.NL en www.facebook.com/sportingoekel  (hierna te noemen Website) raden wij je aan onderstaand privacy beleid aandachtig door te nemen. Wij kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen, maar als wij dit doen dan vermelden wij dit op onze Website.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Ons uitgangspunt is dat wij alleen de persoonsgegevens verzamelen die nodig zijn om onze diensten te leveren. Om een lidmaatschap af te sluiten deel je je volledige naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer, emailadres en IBAN met de WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL.

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie of telefonisch contact worden uiteraard ook door ons verwerkt maar enkel voor de doeleinden waarvoor deze zijn verkregen, zoals hieronder nader omschreven.

 

Waarom hebben wij persoonsgegevens nodig?  

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:    

- Het afsluiten van een lidmaatschap via onze Website                                                                                   

- Inschrijven voor evenementen via onze Website of via een geïntegreerd WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL inschrijfformulier op de site van een bij WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL aangesloten organisatie                                                                                                                                          

- Correspondentie per mail over activiteiten op WWW.SPORTINGOEKEL.NL die aansluiten bij jouw voorkeuren                                                                                                                                                                 

- Het verwerken en publiceren van je review op onze Website                                                                       

- het verzenden van onze nieuwsbrief                                                                                                                   

- Je te bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren                                          

-Je te informeren over wijzigingen van onze diensten                                                                                            

- Het verbeteren van ons aanbod van diensten en de afstemming daarvan op jouw voorkeuren           

- Afhandelen van klachten of het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van audits en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 

Hoe lang bewaren wij gegevens?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

 

Met wie delen wij persoonsgegevens?          

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden verkopen. Indien wij gegevens aan derden verstrekken dan doen wij dit alleen omdat dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Een voorbeeld van wanneer wij gegevens delen is met de gemeente bij het inzetten van verkeersregelaars.

 

Beveiliging

WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com .

 

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige neem dan contact met ons op via sportingoekel@gmail.com dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kan via mail naar sportingoekel@gmail.com .

Heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking stuur dan een gespecificeerd verzoek naar sportingoekel@gmail.com . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL zal zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen vier weken op jouw verzoek reageren.

 

Verschillende media uitingen

Verschillende media uitingen kunnen zijn: pint media (flyers, posters enz.), social media (Facebook, Twitter enz.) en andere communicatiemiddelen (o.a. website). Wij willen u vragen akkoord te gaan met het maken van foto’s en video’s waarbij wij gebruik van kunnen maken voor verschillende uitingen onder de naam WIELERVERENIGING SPORTING OEKEL. Indien u niet akkoord gaat zien wij graag een reactie tegemoet.

 

Vragen?

Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via een van de onderstaande kanalen:

E-MAIL: sportingoekel@gmail.com 

Bedrijfsadres: Moeskes15, 4871 AE Etten-Leur

 

Dit privacybeleid is opgesteld in mei 2018.

Kerstcross 09-12-2018