U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze sponsoren:

www.a-hessels.nlwww.a-hessels.nl

Wielervereniging Sporting Oekel dankt haar kledingsponsors voor hun bijdrage!

Interesse om ook sponsor te worden? Neem dan contact op met het secretariaat via email: sportingoekel@gmail.com.

Verslag verenigingsjaar 2014 van wielervereniging “Sporting Oekel”

 

De Algemene Leden Vergadering van 2013/2014 vond plaats op 27 januari 2014.

Op deze vergadering is Silvia herkozen en zijn Kees Roks en Anton Graumans afgetreden als bestuurslid. Helmut van der Jagt werd door een meerderheid van de leden gevraagd door middel van stemmen toe te treden tot het bestuur. Helaas lukte het deze avond niet een tweede persoon bereid te vinden om bestuurslid te worden.

Op 7 april is daarom een extra ledenvergadering gehouden bij café Markzicht en Ronald Luysterburg bereid gevonden om als bestuurslid aan te treden.

 

Het voorjaarsseizoen begon op 16 maart met de voorjaarstocht van Eric en Twan Bastiaansen. De BWF openingskoers is verreden op 30 maart. 

Op de commissie “Lief en Leed” is een wederom aantal keren een beroep gedaan in 2014. Naast een aantal bloemetjes en fruitmandjes kon er ook een knuffel bezorgd worden bij Leroy Peemen als felicitatie voor de geboorte van dochter Nova.

 

Zoals vanouds is de Ardennentocht weer een geweldige ervaring geweest, met dank aan Kees en Ria Roks!

Voor de Memorialtocht was o.a. Eugene Roks uitgenodigd. Deze heeft laten weten dit zeer op prijs te hebben gesteld en een volgende keer graag weer wil deelnemen aan deze tocht.

 

Alle andere toertochten die volgens het jaarprogramma zijn verreden zijn zonder veel problemen verlopen. 

 

De Platte Sturen Koers is dit jaar helaas niet doorgegaan.

 

Samen met fietsclub “van Boxel” is de VeldToerTocht georganiseerd en deze heeft op 16 november plaatsgevonden.

Hieraan hebben 660 fietsers deelgenomen.

 

Een aantal van onze leden zijn zeer actief bij bijvoorbeeld wedstrijden van de BWF.

Het is Alfons van Geel gelukt om het BWF kampioenschap 50+ op zijn naam te zetten, met Rene Haast op een keurige 2e plaats. Leroy Peemen heeft het gepresteerd om 2e te worden op het BWF kampioensschap in de categorie 50-. In het klassement van de BWF zijn Rene Haast, Johan Pemen en John Haast respectievelijk 2e, 1e en 6e geworden in hun categorieën.

      

 

Rijsbergen, 26 januari 2015