U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze sponsoren:

www.a-hessels.nlwww.a-hessels.nl

Wielervereniging Sporting Oekel dankt haar kledingsponsors voor hun bijdrage!

Interesse om ook sponsor te worden? Neem dan contact op met het secretariaat via email: sportingoekel@gmail.com.

Ardennentocht 25-05-2017

 

Op Hemelvaartsdag staat traditiegetrouw de Ardennentocht op onze kalender. De deelnemers hebben weer genoten van een prachtige tocht met als startplaats Sart-Lez-Spa. Onderweg konden de klimmersbenen goed getest worden: Cote de Maquisard, Cote du Kin en Cote de Rosier mochten beklommen worden. Na een kleine 100 kilometer is iedereen weer aangekomen op de startplaats en heeft daar nog genoten van een heerlijke maaltijd. Via onderstaande link zijn de foto's te bekijken (gemaakt vanuit de volgwagen, nogmaals dank dames!): https://www.flickr.com/photos/135085891@N07/albums/72157682405679432