U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/

 

 

Wielervereniging Sporting Oekel dankt haar kledingsponsors voor hun bijdrage!

Interesse om ook sponsor te worden? Neem dan contact op met het secretariaat via email: sportingoekel@gmail.com.

 
 
Logo stadsbladbreda.nl
 
 
 

Wielerspatten van wielervereniging Sporting Oekel

 

11 december 2016: WBVC Kerstcross in Rijsbergen.

In 2015 was het zover, na jarenlang van de de kalender te zijn verdwenen werd de Kerstcross weer verreden!

En wat een succes was het, zoveel positieve reacties van de deelnemers, geweldig.

Op onze uitnodiging was er een delegatie van het bestuur van de Stichting West Brabantse Veldrit Competitie aanwezig en ook zij waren onder de indruk van ons spektakel.

Zo zeer zelfs dat wij, ondanks een wachtlijst van jaren, een plekje hebben kunnen veroveren op de wedstrijdkalender van de WBVC.

En op deze kalender staat dat wij zondag 11 december weer voor een prachtig parkoers mogen zorgen. De renners zullen hun/haar hart kunnen ophalen op ons zeer gevarieerde parkoers. Bossages, weiland, een brug en een binnenbak van een manege, voor ieder wat wils. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Paardenfokkerij Huijbregts aan de Paandijksestraat 9 te Rijsbergen. Dankzij het beschikbaar stellen van de buitenruimte en de binnenbak van de manege is het voor ons mogelijk om dit evenement te organiseren. Net buiten het parkoers aan de Paandijksestraat is voldoende parkeergelegenheid voor de deelnemers en belangstellenden.

Onze leden zijn al druk met de voorbereidingen, het uitzetten van het parkoers, bouwen van hindernissen, inkopen van een natje en een droogje en alles wat we maar tegen komen om er weer een geweldig evenement van te maken.

Verkeersregelaars, vrijwilligers, catering en EHBO, wij zijn er klaar voor!

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen op 11 december aan de Paandijksestraat 9 en samen met ons te genieten van de cross.


Het volledige programma met starttijden, algemene voorwaarden en het reglement vind u op de site van de WBVC: http://wbvc.nl/