U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/

 

 

Wielervereniging Sporting Oekel dankt haar kledingsponsors voor hun bijdrage!

Interesse om ook sponsor te worden? Neem dan contact op met het secretariaat via email: sportingoekel@gmail.com.

Algemene voorwaarden

1. De organisatie, wielervereniging Sporting Oekel beslist in over het al dan niet doorgaan van de veldrit bij abnormale weersomstandigheden.
Bij twijfel of vragen voor alle wedstrijden op de wedstrijddag:  

2. De aanvang van de eerste categorie is om 10.45 uur. Echter de inschrijving voor de 5, 6, 7 en 8 jaar sluit om 10.15 uur, voor 9 en 10 jarigen om  10.45 uur, voor 11 en 12 jarigen om 11.15 uur, voor 13 en 14 jarigen om 12.00 uur, voor 15 en 16  jarigen om 12.35 uur, voor  Dames 15+ om 13.15 uur, Categorie C50+ om 13.45 uur, voor categorie B 40+ om 14.30 uur en Categorie A 17+ 15.15.

3. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke ongevallen noch voor materiële schade van de deelnemers.

4. Het  inschrijvingsgeld  bedraagt  € 4,00  per wedstrijd. Alle deelnemers betalen € 5,00 borg voor het rugnummer.  Deze borg wordt terug betaald, indien het rugnummer zuiver wordt ingeleverd. Men dient zelf voor spelden te zorgen. Spelden kunnen bij de secretaris gekocht worden voor  € 1,- per vier spelden.

5. Alle uitslagen en klassementen van de jury zijn bindend, mocht er een fout in de uitslag zitten, dan kunt u via Email protesteren t/m dinsdag na de wedstrijd tot 00.00 uur, de jury zal het protest opnieuw beoordelen, waarbij de uitspraak bindend is. Mocht er een fout in het klassement zitten, dan kunt u via Email protesteren t/m vrijdag na de voorafgaande wedstrijd tot 00.00 uur, de jury zal het protest opnieuw beoordelen, waarbij de uitspraak bindend is.              

6. Na iedere wedstrijd worden de eerste drie gehuldigd bij de jurywagen, mocht dit na de start van de volgende categorie mogelijk zijn, zal de jury beslissen. 

7. Iedere deelnemer die in het eindklassement voorkomt dient zijn eigen prijs af te halen, niet afgehaalde prijzen vervallen aan de organisatie wielervereniging Sporting Oekel.