U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/

 

 

Wielervereniging Sporting Oekel dankt haar kledingsponsors voor hun bijdrage!

Interesse om ook sponsor te worden? Neem dan contact op met het secretariaat via email: sportingoekel@gmail.com.

Op zondag 03 april is onder zomerse weersomstandigheden de openingskoers van de Brabantse WielerFederatie verreden.

Na de zeer natte editie van 2015, de uitgestelde editie van 2014 door sneeuwval waren wij als organisatie weer toe aan een zonnige wedstrijd. Gelukkig waren de weergoden ons dit jaar gunstig gezind, wat een prachtig koersweer. Weinig wind, een heerlijke temperatuur en een zonnetje wat wil een renner nog meer! Zoals vanouds had wielervereniging Sporting Oekel de eer om deze wedstrijd om voor de organisatie te zorgen. De start- en finish vlag hing bij café “Die Twee”,waar de renners ook konden inschrijven bij de dames van de Brabantse WielerFederatie. Deze dames willen we ook even in het zonnetje zetten, al tientallen jaren staan zij voor de renners klaar en dat is geweldig!

En ze hadden het druk genoeg met de inschrijvingen: 53 deelnemers in de categorie 50+, 57 deelnemers in de categorie 50- en 44 deelnemers in de categorie Amateurs. De categorie 50+ telde de meeste lokale favorieten en maar liefst 4 leden van Sporting Oekel zijn in de top 10 geëindigd. Rene Haast op de tiende plaats, Alfons van Geel op de zevende plaats, Johan Peemen op de vierde plaats. John Haast mocht zelfs op het podium met een derde plaats. Tweede is Rinie van Zundert geworden achter een sterke John de Leeuw die de hoogste trede mocht beklimmen. In de categorie 50- werd ook stevig strijd geleverd en na vele aanvallen wisten uiteindelijk Frank Mertens (derde plaats), Michel van Bellen (tweede plaats) en Tom van de Peer (eerste plaats) weg te komen en te blijven. De categorie Amateurs had ook een nette bezetting met 44 deelnemers. Na vele speldenprikken wisten drie man weg te komen uit het peloton. Door hard te werken wisten zij ook weg te blijven en konden uiteindelijk met elkaar de strijd om de overwinning aangaan. De eindsprint gaf de volgende uitslag: Sil van der Ven als derde, Ruud Goorden als tweede en Jurgen Verbocht als eerste over de streep. Kortom, het was weer genieten zowel van het weer als van de wedstrijd!

Wielervereniging Sporting Oekel bedankt alle deelnemers voor een mooie wedstrijd, er is dapper gestreden zonder ongelukken. Maar vooral willen wij alle vrijwilligers bedanken, zonder hen zou het niet mogelijk zijn om dit soort evenementen te organiseren!

Wil je meer informatie over onze vereniging? Kijk dan eens op onze site: www.sportingoekel.nl of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Wielervereniging-Sporting-Oekel.

Vragen? Mail naar het secretariaat: sportingoekel@gmail.com