U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/

 

 

Wielervereniging Sporting Oekel dankt haar kledingsponsors voor hun bijdrage!

Interesse om ook sponsor te worden? Neem dan contact op met het secretariaat via email: sportingoekel@gmail.com.

Zondag 03 april 2016: De Hel van Oekel

Op de eerste zondag van april is het eindelijk zover: het wedstrijdseizoen van de Brabantse WielerFederatie gaat van start.

De renners zijn er klaar voor en staan te trappelen van ongeduld. Geven de trainingswedstrijden van de afgelopen weken weer zijn voorbereiding tot in de puntjes heeft verzorgd? Of zijn er renners die (nog) niet alles hebben laten zien?De komende periode zal het leren en wie weet kan de uiteindelijke winnaar van het klassement straks zeggen: “Het begon op 3 april in Rijsbergen!”.

Het programma van 03 april ziet er als volgt uit: op het welbekende parkoers dat loopt van het Kruispad-Overasebaan-Kaarschotsestraat en Lange Dreef zal gestreden worden om de eerste wedstrijdoverwinning van 2016.  

De koers zal worden verreden in 3 categorieën:

  • Categorie 50+ : starttijd 10.30 uur voor een afstand van 50 kilometer
  • Categorie 50-  : starttijd 12.00 uur voor een afstand van 50 kilometer
  • Categorie Amateurs : starttijd 13.30 uur voor een afstand van 60 kilometer

De wedstrijd valt onder auspiciën van de B.W.F. maar staat tevens open voor iedereen vanaf 16 jaar die in wedstrijdverband wil koersen. Zie www.brabantsewielerfederatie.nl voor de voorwaarden/reglementen.

Voor uw veiligheid en die van de renners en andere weggebruikers stelt de organisatie het op prijs om de volgende regels na te leven tussen 10:00 en 17:00 uur:

▪               Mocht u van of naar uw woning willen rijden, ga dan altijd in de rijrichting van de renners mee en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

▪               Dit geldt ook voor mensen (familie, kennissen) die bij u op bezoek komen. Stel hun (als het kan) vooraf in kennis.

▪               Huisdieren graag binnen of goed aangelijnd.

▪               Kinderen spelen graag buiten en zien vaak geen gevaar. Houd ze a.u.b. in de gaten.

▪               Geen auto’s, aanhangers of andere voertuigen parkeren op het parkoers a.u.b.

 

Wij, wielervereniging Sporting Oekel, kijken weer uit naar een prachtige wedstrijddag op zondag 3 april. Kom je met ons genieten van de renners en de spanning van de wedstrijd? Dan zien we je graag op het Kruispad te Rijsbergen! Kijk voor de foto’s en een kort verslag van 2015 eens op onze site, www.sportingoekel.nl .

Wil je meer informatie over onze vereniging? Kijk dan eens op onze site: www.sportingoekel.nl of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Wielervereniging-Sporting-Oekel.

Vragen? Mail naar het secretariaat: sportingoekel@gmail.com !

 

Wielerseizoen 2016 van de BWF start op 03 april in Rijsbergen.

Na de trainingskoersen op de Borchwerf in Roosendaal, op Weststad te Oosterhout, de Haansberg in Rijen, op den Inkel te Kruiningen en op het Moleneinde te Breda zijn de renners er klaar voor. Het is weer koers! Traditiegetrouw organiseert wielervereniging Sporting Oekel uit Rijsbergen de openingskoers voor de Brabantse WielerFederatie.

Op 3 april zal het wedstrijdseizoen worden geopend op het Kruispad te Rijsbergen waar de start- en finishlijn ter hoogte van café “Die Twee” ligt. 

Op het welbekende parkoers dat loopt van het Kruispad-Overasebaan-Kaarschotsestraat en Lange Dreef zal gestreden worden om de eerste wedstrijdoverwinning van 2016.  

De koers zal worden verreden in 3 categorieën:

  • Categorie 50+ : starttijd 10.30 uur voor een afstand van 50 kilometer
  • Categorie 50-  : starttijd 12.00 uur voor een afstand van 50 kilometer
  • Categorie Amateurs : starttijd 13.30 uur voor een afstand van 60 kilometer

De wedstrijd valt onder auspiciën van de B.W.F. maar staat tevens open voor iedereen vanaf 16 jaar die in wedstrijdverband wil koersen. Zie www.brabantsewielerfederatie.nl voor de voorwaarden/reglementen.

Na de ontzettend natte en koude editie van 2015 hopen we dat de weergoden de renners deze keer gunstiger gezind zullen zijn. Het was weer duidelijk waarom deze wedstrijd ook wel bekend staat als “de Hel van Oekel”! Zwaar terrein, de wind heeft vrij spel en alle renners staan weer op scherp. Ieder jaar worden we getrakteerd op een geweldige dag vol spanning en sensatie. Uiteraard hoopt de organisatie de BWF-kampioenen van 2015 aan de start te zien, te weten: Bram Sprangers (cat. 50-), Ad Valentijn (cat. 50+) en Kees van de Sande (Amateurs).

Wij, wielervereniging Sporting Oekel, kijken weer uit naar een prachtige wedstrijddag op zondag 3 april. Kom je met ons genieten van de renners en de spanning van de wedstrijd? Dan zien we je graag op het Kruispad te Rijsbergen! Kijk voor de foto’s en een kort verslag van 2015 eens op onze site, www.sportingoekel.nl.

Wil je meer informatie over onze vereniging? Kijk dan eens op onze site: www.sportingoekel.nl of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Wielervereniging-Sporting-Oekel.

Vragen? Mail naar het secretariaat: sportingoekel@gmail.com !