U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/

 

 

Wielervereniging Sporting Oekel dankt haar kledingsponsors voor hun bijdrage!

Interesse om ook sponsor te worden? Neem dan contact op met het secretariaat via email: sportingoekel@gmail.com.

Komende zondag, 20 november, staat de VeldToerTocht van wielervereniging Sporting Oekel en fietsclub van Boxel weer bij iedereen op de kalender. Deze volledig uitgepijlde tocht start bij café Knooppunt in Galder waar je van 08.00 uur tot 10.00 uur kunt inschrijven. Je kunt kiezen uit 2 afstanden: 35 of 45 kilometer. Over de Galderse Heide ga je door het Mastbos via het Markdal naar Ulvenhout. Vanuit Ulvenhout brengt de route je via Strijbeek terug naar Galder. Onderweg wordt je de gelegenheid geboden om even te pauzeren en een warme bak koffie met een koek te nuttigen. Bij het eindpunt is er gelegenheid om je fiets schoon te spuiten. Binnen bij café Knooppunt staat een dampende kop soep om je te wachten waardoor je weer lekker opwarmt. En mocht je onverhoopt met stukken komen te staan, dan zorgen wij ervoor dat je indien mogelijk ter plekke geholpen wordt. Mocht dat niet mogelijk zijn brengen we je terug naar de start/finishplaats.

Bijzonder dit jaar is dat er voor de eerste keer een mini-toertocht is uitgezet voor deelnemertjes van 7-12 jaar. Zij kunnen gratis deelnemen na inschrijving bij café Knooppunt. Onder begeleiding vertrekken deze deelnemertjes om 10.00 uur en kunnen zich dan helemaal uitleven op de fiets.

Vanaf 14.00 uur wordt de VeldToerTocht afgesloten in café Knooppunt met live muziek van “Blue Thrill”

Wij kijken weer uit naar een mooie sportieve dag op zondag 20 november!

 

November: de maand van onze VeldToerTocht die wij samen met fietsclub “van Boxel” jaarlijks organiseren. Ook dit jaar gaan we er weer voor, 20 november is het zover!

Inschrijven kan van 08.00 uur tot 10.00 uur bij café Knooppunt te Galder, kosten €4,00 p.p. Er is keuze uit 2 afstanden: 35 en 45 kilometer. De route leidt je over de Galderse Heide, door het Mastbos, via het Markdal, Ulvenhout en Strijbeek weer terug in Galder waar een gratis heerlijk kopje snert op de deelnemers staat te wachten. Uiteraard is de hele route uitgepijld. Daarnaast kun je onderweg rekenen op een pauzeplaats waar genoten kan worden van een warme kop koffie met een koek. Mocht het gebeuren dat een deelnemer met stukken komt te staan zorgen we ervoor dat deze geholpen wordt door, indien mogelijk, de fiets te repareren of in elk geval terug te brengen naar het startpunt. Je fiets hoeft ook niet vies mee terug naar huis, er is een afspuitpost nabij de finish. Dit jaar is er ook aan de jeugdige deelnemers gedacht. Er is een mini-toertocht uitgezet voor deelnemertjes van 7-12 jaar. Zij kunnen zich gratis inschrijven voor 09.45 uur en vertrekken dan onder begeleiding om 10.00 uur om zich helemaal uit te leven tijdens de mini-toertocht. Vanaf 14.00 uur is er een after VeldToerTocht Party in café Knooppunt met live muziek van “Blue Thrill”.

Kortom: noteer 20 november in je agenda, deze VeldToerTocht wil je niet missen!

VeldToerTocht 20 november 2016VeldToerTocht 20 november 2016