U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/http://www.majelle-stoffering-interieur.nl/

 

 

Wielervereniging Sporting Oekel dankt haar kledingsponsors voor hun bijdrage!

Interesse om ook sponsor te worden? Neem dan contact op met het secretariaat via email: sportingoekel@gmail.com.

Wielervereniging Sporting Oekel

Een actieve vereniging op het gebied van wielrennen/fietsen uit Rijsbergen (Noord-Brabant).

Opgericht op 01 juni 1970, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40281362.

Bankrelatie: Rabobank IBAN NL03 RABO 0145 3940 77.

Contributie per verenigingsjaar (januari t/m december) € 30,00 over te maken op bovenstaand rekeningnummer o.v.v. "contributie (jaartal)". 

Secretariaat: sportingoekel@gmail.com.

 

 

Onze visie

Steeds meer mensen beseffen dat regelmatig en sportief bewegen belangrijk is om gezond te blijven. Vooral fietsen is een weldaad voor lichaam en geest. Het verbetert de conditie, versterkt de spieren en vergroot de longinhoud, waardoor het risico op hart- en vaatziekten afneemt. Fietsen in groepsverband helpt ook om op een inspannende manier te ontspannen. De vereniging biedt iedereen met een sportieve geest een uitgelezen kans om van fietsen een prettige en gezonde vrijetijdsbesteding te maken.

 

Ons doel

Het doel van wielervereniging Sporting Oekel is om op een sportieve, gezellige en veilige manier voor fietsliefhebbers, mannen en vrouwen, jong en oud, in clubverband en recreatieve fietstochten en fietsevenementen te organiseren in alle seizoenen van het jaar. Sporting Oekel wil voor alle belangstellenden uit Rijsbergen en omgeving de weg- en toerclub zijn waar zij zich thuis voelen en hun sportieve ambitie kunnen waarmaken.